Látogasson el az Egyesült Nemzetekhez

Fontos tudnivalók mielőtt a Bécsi Nemzetközi Központba látogatna

Személyazonosítás szükséges
Ne felejtsen el magával hozni érvényes fényképes személyazonosító okmányt.

Pontosság
A szükségtelen késések elkerülése érdekében kérjük, hogy látogatóink 10 perccel az idegenvezetés előtt regisztráljanak a Látogatói Szolgálat pultjánál. Késés esetén nem tudjuk garantálni a szolgáltatások megfelelő színvonalát.

Fizetés
A fizetés csak készpénzben lehetséges.

Lemondási feltételek
A Látogatói Szolgálat minden szükséges előkészületet megtesz az idegenvezetés lebonyolításához miután írásban foglalást kapott. Amennyiben egy csoport vagy az azt képviselő személy az idegenvezetés elhalasztásáról vagy törléséről dönt, azt az idegenvezetés dátumát megelőző legalább 6 munkanapig teheti meg. Amennyiben a csoport vagy az azt képviselő személy a megadott időben nem értesíti a Látogatói Központot Bécsben a változásokról, akkor lemondási díj kerül felszámításra. A díj 22 euró 1-20 főből álló látogatói csoportonként. A foglalás megerősítése magában foglalja a lemondási feltételek elolvasását és tudomásul vételét.

Poggyász
Biztonsági okokból a Látogatói Szolgálat nem vállal a poggyászokért felelősséget a Bécsi Nemzetközi Központban, ezért nincs lehetőség a poggyászok tárolására az idegenvezetés ideje alatt. Kérjük, vegyék ezt figyelembe az utazás megtervezésekor.